Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

ΜΙΛΗΣΕ Ο ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Το εκκλησιαστικό απολειφάδι της Καλαμάτας, αυτό το εκκλησιαστικό τέρας και τελευταίο έγκλημα του αλήστου μνήμης Αρχιεπισκόπου ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ σε βάρος της Εκκλησίας μας γενικότερα, και συγκεκριμένα της άτυχης Καλαμάτας, αυτό το σειόμενον όρος, ο αιρεσιάρχης που ακούει στο όνομα Χρυσόστομος Σαββάτος, έγινε οργανέτο επιτήδειων, και βγήκε, ο μπούφος, στα ΜΜΕ για να υπηρετήσει δόλια συμφέροντα άλλων, ίσως δε και την πραγμάτωση δικών του πόθων,  «όνειρα Θερινής νυκτός».
Αυτός λοιπόν ο μπούφος της Εκκλησίας της Καλαμάτας «κοιτάχτηκε, ο άθλιος, στον καθρέπτη, και είδε άλλους». Τον πρόεδρο και τα μέλη της προϊσταμένης του Αρχής, την Ιερά Σύνοδο, για να τους πετάξει, λάσπη., και προσωπικά στο Προϊστάμενό του Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ, ΙΕΡΩΝΥΜΟ. Αλλά έκανε λάθος, ο ανόητος, και πέταξε τη λάσπη προς τα επάνω, με αποτέλεσμα να του έρθει στη καλοθρεμμένη τερατώδη μούρη του, της οποίας δεν έχουν ανάγκη οι Καλαματιανοί, γιατί «τα παιδιά τους το τρώνε το φαγητό τους».
Και το αποτόλμησε ο Γυφτο-Τουρκόσπορος. Κατηγόρησε την Ιερά Σύνοδο και τον Αρχιεπίσκοπο, ότι. μπήκαν σε ξένα εκκλησιαστικά χωράφια, σε χώρους του φίλου του ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ, αγνοώντας, ο μπούφος «με περικεφαλαία», ότι το Άγιον Όρος είναι έδαφος του Ελληνικού Κράτους και της Αυτοκέφαλης Εκκλησίας του και  εδώ Πρόεδρος αυτής της Εκκλησίας είναι ο κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ που είναι Αρχιεπίσκοπος ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ κάτι που δεν μπορεί να «το χωνέψει το Φανάρι», και έβαλε τον ηλίθιο « να παίξει με τη φωτιά»

Κατηγόρησε επίσης συλλήβδην την Ιερά Σύνοδο, ο άθλιος, για την Απόφασή της να συμπαρασταθεί, ανθρωπίνως, προς τον εμπερίστατο Αρχιμανδρίτη ΕΦΡΑΙΜ, μια και βρίσκεται στην πρωτεύουσα του Νομού Αττικής, στην Αθήνα, και ότι για την ενέργειά τους αυτή, διέπραξαν το κανονικό αδίκημα, «εισπήδησις σε άλλη Εκκλησία». Αποτόλμησε ο ανόητος να κατηγορήσει την Ιερά Σύνοδο, ότι « εξυπηρετεί ιδιοτέλειες επιδιώξεις και σκοπιμότητες άλλων Εκκλησιών, σε βάρος του Οικουμενικού Πατριαρχείου, και της δικής μας δικαιοδοσίας», και χωρίς ίχνος εντροπής, ο μπούφος της Καλαμάτας, αφού υπέγραψε ένα λίβελο που του έστειλαν, (αλήθεια τίνος καταχθόνια και άνομα σχέδια εξυπηρετεί ο ηλίθιος της Καλαμάτας;), κατηγόρησε τον Αρχιεπίσκοπο ως σκανδαλοποιό, και αποκάλεσε την Ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου, «ως ένα επίλογο παράλογου μονόπρακτου», κάλεσε δε τον Αρχιεπίσκοπο, και εμμέσως πλην σαφώς, τα μέλη της Ιεράς Συνόδου «να μετανοήσουν, και να ζητήσουν συγγνώμη, για το καίριο πλήγμα που προκάλεσαν στο κύρος της Εκκλησίας, το σκανδαλισμό του ποιμνίου, στο μοναστικό ιδεώδες, και στην Αγιορείτικη Παράδοση».
Και ποιός τα λέει αυτά; Ένας αλητήριος ιερωμένος στο χώρο της Εκκλησίας του Χριστού, που είναι βουτηγμένος μέχρι τα μπούνια στην Παρανομία,  όπως με την παράνομη συμβίωσή του με την περιβόητη Βαρβάρα καθώς και την αντικανονικότητα και την ποδοπάτηση του μοναχικού ιδεώδους.
Ο ανόητος Τουρκοσπορίτης Σαββάτος έχει υποπέσει σε σοβαρό κανονικό παράπτωμα που απαιτεί Κανονική Επιτιμία, και η Ιερά Σύνοδος σεβόμενη, τον εαυτόν της οφείλει να τον εγκαλέσει πάραυτα, μέσω της Εκκλησιαστικής Δικαιοσύνης, γιατί «το έχει ρίξει στο σορολόπ» και έχει καταστεί επικίνδυνος για την Επαρχία του και την Ορθόδοξη Εκκλησία.
Άγραφα 16/1/2012
ΖΑΧΟΣ ΠΑΝΟΥΛΗΣ
Πηγή: Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου