Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΣ Ο ΒΛΑΞ!

Αδέλφια καλημέρα,
Κάποιοι την βλακεία εδώ στην Ελλάδα όπως και εσείς γνωρίζετε την έχουν αναγάγει σε επιστήμη, δυστυχώς όμως υπάρχουν και άλλοι που φτάνουν μέχρι και την Νέα Υόρκη όπως ο εκ’ Κύπρου σχολιάζων καθημερινά από το Ιστολόγιό του επί παντός επιστητού Παναγιώτης Τελεβάντος.
Η φαντασία αυτού του τύπου έχει ξεπεράσει κάθε όριο αγγίζοντας την γελοιότητα και συγκεκριμένα σχολιάζει σήμερα την εκλογή του Νέου Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας κ. Γαβριήλ καθώς και τα λεγόμενα του νεοεκλεγέντα Μητροπολίτη προς τον προκάτοχό του κ. Κωνσταντίνο, κατά την χθεσινή επίσκεψή του στο Μητροπολιτικό Μέγαρο, όπου του είπε ότι, θα τον διακονεί δια βίου και θα τον έχει ως παράδειγμα και στήριγμά του σε όλη την εκκλησιαστική του πορεία από τούδε και στο εξής.
Και εκεί που κάποιος θα περίμενε σήμερα από τον Τελεβάντο, να διαβάσει κάποιο σοβαρό σχόλιο όπως π.χ. να ευχηθεί στον νεοεκλεγέντα Μητροπολίτη καλή διακονία, αυτός ως άλλος μετά Θεόν προφήτης γάϊδαρος γράφει τι; ότι ο κ. Γαβριήλ ετοιμάζεται να γίνει Αρχιεπίσκοπος.
Γνωρίζουμε ότι σε μερικούς όπως τον Τελεβάντο, ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος δεν τους έχει πέσει καλά στο στομάχι, τι να κάνουμε όμως αυτό αποφάσισε το Άγιο Πνεύμα, αν δεν μπορούν όμως ακόμα να το χωνέψουν ας πιουν Άλκα σέντζερ για να το χωνέψουν και μην ζορίζονται πολύ, γιατί ο Αρχιεπίσκοπος δεν θα τους απαλλάξει εύκολα από την παρουσία του, διότι από την Αγίας Φιλοθέης θα φύγει όταν το θελήσει ο Θεός και όχι τα ερπετά με Κιλλίβαντα!!!
Τέλος αυτά που γράφει καθημερινά ο Τελεβάντος, γράφονται και λέγονται μόνο από άτομα που έχουν κεφαλές λιποβαρούς περιεχομένου.
Άγραφα 11/10/2014
Ο ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ ΓΡΑΦΩΝ
ΖΑΧΟΣ ΠΑΝΟΥΛΗΣ
Πηγή: Zougla.gr


2 σχόλια:

  1. Ο Τελεβάντος έψαξα και έμαθα πως δεν πληρώνεται γι' αυτά που γράφει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο Τελεβάντος καλά τα λέει. μήπως έχει και "προορατικό"; βλέπε τις χειροτονίες του Γαβριήλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή