Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΑΚΡΗΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΒΛΑΞ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ.

 

Αναφερόμαστε σήμερα στον εμποράκο της κουρελοεφημερίδας ΣΤΥΛΟΣ της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ. Στο φύλλο Ιούνιος 2012 ο έχων δαιμόνιο σκοτεινό Διονύσης Μακρής στην σελίδα 4 μας πληροφορεί ότι ο ρόλος του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου είναι διακοσμητικός και όχι ουσιαστικός και «προτρέπει» στο τέλος του σαχλού του άρθρου τον Αρχιεπίσκοπο να παραιτηθεί γεγονός που στην έντιμη και αξιοπρεπή δημοσιογραφική δεοντολογία συνιστά απύθμενο θράσος και δειλία, εντιμότητα και αξιοπρέπεια, που, όπως αποδεικνύεται, από το ευτελές και ανάξιο σχολιασμού επίπεδο των γραφομένων του, είναι προτερήματα ξένα προς τη φυλλάδα του.

Δεν είναι η πρώτη φορά, που ο Δ. Μακρής, αυτός ο σκοτεινός τύπος, όπως παλιά με τον φίλο του Παλαιοημερολογίτη Ανδρέα Λουδάρο, ο ένας μέσα από την κουρελοεφημερίδα του ΣΤΥΛΟΣ της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ και ο άλλος μέσα από το site του RNN.GR εξαπέλυαν με το αζημίωτο βέβαια ανυπόστατους, υβριστικούς, άθλιους και ανοίκειους χαρακτηρισμούς, με ανακρίβειες και ατεκμηρίωτες γενικότητες και αοριστολογίες, στοιχεία που υποδηλούν άγνοια, έλλειψη σοβαρότητας και αδυναμία επιχειρημάτων, εξαπέλυαν λοιπόν με απίστευτο μίσος και εμπάθεια, που ούτε και εχθροί της Εκκλησίας δεν θα προέβαιναν, μύδρους και επιθέσεις, σε προσωπικό επίπεδο κατά του τότε Θηβών και Λεβαδείας και νυν Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου για να πετύχουν την περίοδο εκείνη μέσα από την πλαστή υπόθεση του Πορίσματος τα γνωστά αποτελέσματα του 1998.

Και όλα αυτά, βεβαίως, μη τηρώντας τους στοιχειώδεις κανόνες σεβασμού, διάκρισης, ευγένειας και ενάρμοστης συμπεριφοράς, και οι λόγοι, ασφαλώς, είναι σε όλους προφανείς και πασίγνωστοι. Με σιγουριά, αναφερόμαστε στη χαώδη διάσταση των απόψεων που υπάρχει, ανάμεσα στη θέση που εκφράζει σήμερα η Εκκλησία, μέσω του Προκαθημένου Αυτής, θέση την οποία διατυπώνει με πάσαν αλήθεια και αίσθημα περισσής ευθύνης με σεβασμό προς την ιστορία και την επιβίωση του Ελληνικού λαού, καθώς και σε κάθε εμπερίστατο άνθρωπο αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάμε όλοι.

Θα πρέπει να μάθει ο δαιμονόπληκτος Μακρής ότι ο Αρχιεπίσκοπος δεν παραιτείται αλλά πεθαίνει στο Θρόνο του. Ας καλέσει κάποιους Ιερείς να του κάνουν Ευχέλαιο μπας και του βγάλουν το δαιμόνιο και αν και αυτό δεν τον θεραπεύσει ας επισκεφτεί τάχιστα έναν ψυχίατρο διότι αυτά που γράφει κάθε φορά στην κουρελοεφημερίδα του είναι παραλήρημα παρανοϊκού ανθρώπου.

Τέλος, καλά θα κάνουν και οι καλοί χριστιανοί που είναι συνδρομητές στην κουρελοφυλλάδα του με την κατάπτυστη ύλη που προσφέρει αν έχουν κρίση ας πράξουν κατά αυτήν το ορθό.

Άγραφα 18/7/2012
ΖΑΧΟΣ ΠΑΝΟΥΛΗΣ

Πηγή: Zougla.gr

2 σχόλια: