Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

ΧΥΔΑΙΟΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Lifo.

http://www.zougla.gr/Image.ashx?fid=613202&w=400&h=300&q=80 
Δεν ήξερε δεν ρώταγε ο ανεκδιήγητος εκδότης του Περιοδικού Lifo, Τσαγκαρουσιάνος πριν δημοσιεύσει στο περιοδικό του 4/7/2012 ως Σημείωμα Εκδότου (Editorial) την κατάπτυστη επιστολή για τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο; Αφού δεν ήξερε και προφανώς δεν ρώτησε από εμπάθεια για να μπορέσει να στήσει το χυδαίο λιβελλογράφημά του και να λασπολογήσει του επισημαίνουμε πως:

α) Θα μπορούσε να ρωτήσει τον ίδιο τον Αρχιεπίσκοπο τι επρόκειτο να γίνει με τα συσσίτια λόγω καλοκαιριού και β) ενεργώντας τίμια δημοσιογραφικά και εντός δεοντολογίας θα έπρεπε να επικοινωνήσει για να μάθει πρώτα το Ιδιαίτερο Γραφείο του Μακαριωτάτου ή τον Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και κατόπιν να προέβαινε σε αυτό το χυδαίο ατόπημά του. Ο κ. Τσαγκαρουσιάνος θα έπρεπε να γνωρίζει πως την δεοντολογία την διδάσκονται οι υποψήφιοι δημοσιογράφοι στο πρώτο έτος των σπουδών τους και την τηρούν σε όλη την πορεία της καριέρας τους.

Εν πάση περιπτώσει όμως εμείς εδώ από τα Άγραφα του λέμε πως ο κάθε επίσκοπος είναι πνευματικός υπεύθυνος για όλη την επαρχία του άνευ ουδεμιάς εξαιρέσεως Μέσα στις υποχρεώσεις του είναι και η φροντί¬δα του προς τους ενδεείς. Διό και στην δύσκολη περίοδο που διερχόμαστε πολλές Μητροπόλεις, (ιδίως των μεγάλων πόλεων), έχουν δημιουργήσει στην Επαρχία τους Συσσίτια με προσωπικό αμειβόμενο και εθελοντικό. Στις Μητροπόλεις που το προσωπικό είναι εθελοντικό, το προσωπικό αυτό λόγω Καλοκαιριού ίσως να έφυγε για τις διακοπές του, με αποτέλεσμα να σταμα¬τήσουν εκεί προσωρινά τα λειτουργούντα Συσσίτια.

Το σοβαρό αυτό γεγονός έγινε γνωστό στον Αρχιεπίσκοπο κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟ, ο οποίος πάραυτα, και όλως αθόρυβα, πήρε θέση στο πρόβλημα και έδωσε εντολή, στις Μητροπόλεις που το εθελοντικό προσωπικό έφυγε, να ειδοποιηθούν οι εκεί ενδεείς, μέσω του οικείου Επισκόπου, να προσέρ¬χονται, στα Συσσίτια της Αρχιεπισκοπής και έτσι το πρόβλημα λύθηκε εν τη γενέσει του.

Παρ’ όλες αυτές τις ποιμαντικές ενέργειες του Αρχιεπισκόπου, βγήκε σαν κομήτης από το πουθενά ο κ. ΣΤΑΘΗΣ ΤΣΑΓΚΑΡΟΥΣΙΑΝΟΣ εκδότης του Περιοδικού Lifo, όπως προαναφέρουμε θέλοντας να γίνει το πρόσωπο της ημέρας, αποκρύβοντας όμως την αυτόματη λύση που έδω¬σε ο Αρχιεπίσκοπος στο θέμα που παρουσιάστηκε, το μεγαλοποίησε χωρίς να υπάρχει αποχρών λόγος, πετάχτηκε «σαν τη γριά από την... κοφινά», και σε πρωτοσέλιδο του περιοδικού του, εν γνώσει της αναληθείας, ενόμισε ο άθλιος, ότι του δόθηκε η ευκαιρία να ρίξει το δηλητήριό του στον πραγ¬ματικό αθόρυβο Ποιμενάρχη Αρχιεπίσκοπο κ ΙΕΡΩΝΥΜΟ, αρχίζοντας με περισσή χυδαιότητα την λασπολογία του σε βάρος του τιμίου προσώπου του Αρχιεπισκόπου.

Αυτό τον καθιστά αυτομάτως ψευτοδημοσιογράφο, τον καθιστά ρεζίλι, απατεώνα, τιποτένιο και απο¬λειφάδι της Δημοσιογραφίας, διότι τόλμησε ψευδόμενος μια τέτοια ανέντιμη πράξη. Αν είχε πρόβλημα με τον άκακο Αρχιεπίσκοπό μας, μπορούσε οποιαδήποτε ώρα και στιγμή να κλείσει ραντεβού μαζί του, και να το συζητήσει, αλλά νόμισε ο βλαξ ότι «έπιασε τον Ταύρο από τα κέρατα» και προτίμησε το δρόμο του υβριστού. Ντροπή του. Χίλιες φορές ντροπή του.

Όλες οι ύβρεις και τα υπονοούμενά του, επιστρέφονται στον ίδιο, γιατί του ανήκουν ως ψευτοδημοσιογράφου της συμφοράς ... Περαιτέρω δε ως ψυχωτικός εραστής της κατάκρισης που είναι θα πρέπει σύντομα να επισκεφτεί τον ψυχίατρο για να του χορηγήσει φαρμακευτική αγωγή, μπας και συνέλθει.

Για του λόγου το αληθές σας παραθέτουμε την δήλωση του Διευθυντού του Γραφείου Τύπου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής κ. Χάρη Κονιδάρη κύριε ψευτοδημοσιογράφε και μάθε κλείνοντας πως η καρτούλα της Ε.ΣΗ.Ε.Α δεν κάνει τον δημοσιογράφο. Τον δημοσιογράφο τον διακρίνει η εντιμότητα της ψυχής του!

Άγραφα 7/7/2012
ΖΑΧΟΣ ΠΑΝΟΥΛΗΣ.
___________________________

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ κ. ΧΑΡΗ ΚΟΝΙΔΑΡΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ

Στην εκπομπή του κ. Άρη Πορτοσάλτε στο ράδιο του ΣΚΑΪ, μίλησε σήμερα το πρωί ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών κ. Χάρης Κονιδάρης. Ο κ. Κονιδάρης ερωτηθείς αν θα συνεχιστούν τα συσσίτια της Αρχιεπισκοπής τους καλοκαιρινούς μήνες, μεταξύ άλλων τόνισε: «Τα συσσίτια της Αρχιεπισκοπής θα λειτουργήσουν κανονικά καθ’ όλη τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, δεν θα υπάρξει καμία διακοπή».

Επίσης τόνισε: «Η στάση του Αρχιεπισκόπου, ο τρόπος προσέγγισής του στο όλο θέμα και τα έργα του είναι ενδεικτικά και για τις άλλες Μητροπόλεις. Μη ξεχνάμε ότι το σύστημα διοίκησης της εκκλησίας μας δεν είναι αρχιεπισκοπικοκεντρικό, δεν είναι ο Αρχιεπίσκοπος κάποιος πρωθυπουργός ο οποίος διορίζει και απολύει Μητροπολίτες ή δίνει εντολές και οδηγίες.»«Ακολουθεί όμως μια συγκεκριμένη πολιτική, ένα συγκεκριμένο τρόπο δράσης και έχει ένα συγκεκριμένο τρόπο σκέψης εάν οι άλλοι Μητροπολίτες οι οποίοι είναι κυρίαρχοι στις Μητροπόλεις τους θέλουν να τον μιμηθούν νομίζω θα είναι πάρα πολύ καλό», πρόσθεσε ο κ. Κονιδάρης. Τέλος πρόσθεσε: «Κανένας άνθρωπος ο οποίος έχει ανάγκη φαγητού δεν θα μείνει χωρίς φαγητό ούτε αυτό το καλοκαίρι ούτε ποτέ».

Πηγή: Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου