Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

ΤΟ ΙΕΡΟ ΒΗΜΑ Ο ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


Η Ιστοσελίδα «ierovima.gr» ή πιο σωστά Συκοφαντικό Βήμα στις 14/12/2012 ανέρτησε κείμενο με τίτλο: Ο Αρχιεπίσκοπος οι Επιχειρηματίες Λαυρεντιάδης – Κυριακίδης και η Μ.Κ.Ο. «Αποστολή».

Κατανοώ απόλυτα τον πανικό που κατέλαβε τον συκοφάντη και ανώνυμο λιβελογράφο του κατάπτυστου κειμένου. Εξάλλου και παλαιότερα ανώνυμα πάντα το συγκεκριμένο site έγραφε αναπόδεικτα πράγματα όπως π.χ. για κάποιον ανώτατο δήθεν κληρικό ότι ασπάσθη τη Μασονία αλλά ακόμα δεν μας έχει γράψει ποιος είναι.

Επί του προκειμένου όμως, μας θυμίζει εχθές αφού γράφει τα περί Λαυρεντιάδη – Κυριακίδη και τις παράνομες δραστηριότητές τους κατ’ αυτόν, τι είχε πει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πλάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος στις 7/7/2010 κατά την ημέρα της παρουσίασης στην Παλαιά Βουλή της Μ.Κ.Ο, δηλαδή τι μας γράφει; ότι ευχαρίστησε ο Μακαριώτατος τους δωρητάς και ευεργέτες οι οποίοι υποστήριξαν σημαντικά για την ίδρυση και λειτουργία της Μ.Κ.Ο. Αποστολή. Που το μεμπτόν; Μήπως η ανώτατη τιμητική διάκριση; Εξάλλου όλοι όσοι έχουν προσφέρει έχουν τιμηθεί με την ανώτατη διάκριση.

Ξέχασε ο συκοφάντης και λασπολόγος τις σωρηδόν διακρίσεις του μακαριστού με το μετάλλιο του Αποστόλου Παύλου; και στην τελική σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος δεν παίρνει πακέτα από την Ευρωπαϊκή Ένωση όπως ο μακαριστός που Κύριος είδε που πήγαιναν. Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος δεν ζητά το Ε9 κάθε ανθρώπου που θέλει να βοηθήσει στο έργο της Εκκλησίας όπου σήμερα είναι πιο αναγκαίο από ποτέ άλλοτε, ούτε γνωρίζει ο Αρχιεπίσκοπος από πού τα έχει ο καθένας που θέλει να βοηθήσει.

Εξάλλου ο Μακαριώτατος δεν πασχίζει για τον εαυτόν του διότι δεν έχει ανάγκη, ανάγκη έχει βοηθείας από παντού για να μπορέσει να περιθάλψει , να ταΐσει, να ζεστάνει, και να ανακουφίσει όσο μπορεί το πάσχοντα και εμπερίστατο συνάνθρωπό μας, εφόσον και τον μισθό του ακόμα τον διαθέτει για την ανακούφιση κάθε πονεμένου.

Έχει ξεχάσει όμως ο ρυπαρός ανώνυμος αυτός αρθρογράφος, ότι και επί Χριστοδούλου οι Λαυρεντιάδης – Κυριακίδης είχαν δώσει άφθονο χρήμα για τις ανάγκες της Εκκλησίας, μέχρι και δωρεά τις εκδόσεις βιβλίων του τότε Αρχιεπισκόπου έκαναν, ο νυν Αρχιεπίσκοπος τους γνώρισε ως χορηγούς της Αρχιεπισκοπής δεν τους γνώριζε από παλιά και εφόσον ήθελαν και πάλι να βοηθήσουν το δέχτηκε, δεν πρέπει να ξεχνάει αυτός ο κακοήθης λασπολόγος ότι οι Λαυρεντιάδης – Κυριακίδης, έχουν ενισχύσει πολλές Εκκλησίες όπως π.χ. Ιεροσόλυμα και Φανάρι, που βλέπει λοιπόν την κολεγιά ο κατάπτυστος λιβελογράφος;

Ας γνωρίζει όμως αυτός ο άνανδρος ανθρωπίσκος που πιστεύει ότι έτσι θα αμαυρώσει την υπόληψη του Αρχιεπισκόπου πως ο λαός μας για κάτι τέτοιους τιποτένιους έχει χίλιες παροιμίες, για τον αμετροεπή, για τον ψεύτη και το ψέμμα. Με την λασπολογία, την συκοφαντία και το ψέμμα πρέπει να γνωρίζουν οι κύριοι του site Ιερό βήμα και με βαρύγδουπους τίτλους δεν εξαπατώνται οι αναγνώστες, μόνο αποτροπιασμό νοιώθουν.

Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να συμβουλεύσω, κάποιον άλλο κύριο του site που το παίζει ξερόλας μαζί με τον Ζαφειρίου να μην διαρρέει σε διάφορους και ιδίως σε Δημοσιογραφικά γραφεία, ότι η υπόθεση Λαυρεντιάδη αγγίζει τον Θρόνο των Αθηνών. Μην ανησυχούν διότι τίποτα δεν αγγίζει τον Θρόνο τον Αθηνών, διότι ο καθήμενος επί του Θρόνου σήμερα είχε και έχει χέρια πεντακάθαρα!!!

Λυπάμαι πολύ για εσάς και για το επίπεδο δημοσιογραφίας που υπηρετείτε.

Σας χαιρετώ από τα παγωμένα Άγραφα
ΖΑΧΟΣ ΠΑΝΟΥΛΗΣ
15/12/2012


Πηγή: Zougla.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου