Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

ΤΖΟΥΜΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ Ο ΜΑΛΑΚΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ


Επειδή οι Ηρώδες δεν έλειψαν ποτέ ούτε και θα λείψουν, όπως κατά το παρελθόν έτσι και στο μέλλον οι συκοφάντες της Εκκλησίας θα εξακολουθήσουν να επιδίδονται με ποικίλους τρόπους στο ανόσιο έργο τους. Άλλοτε κατά μέτωπον και άλλοτε ύπουλα και καμουφλαρισμένα.

Άλλοτε με το ξίφος και άλλοτε με τη γραφίδα. Άλλοτε απροσχημάτιστα και άλλοτε χρησιμοποιώντας για όπλα τα λάθη των χριστιανών και τις ατέλειες των λειτουργών της Εκκλησίας. Έτσι λοιπόν και ο Σωτήρης Τζούμας στις 3/12/2012 ως άλλος Ηρώδης μέσα από το site του και ως μέγας ιερομνήμων κάνει ως πάντα υποδείξεις στον Αρχιεπίσκοπο, σχετικά για το ανακύψαν θέμα με το ΣΔΟΕ για κάποιους εμπλεκόμενους; Αρχιερείς.

Εμείς πάντως πάντως κρατάμε τις επιφυλάξεις μας μέχρι να αποφανθεί το ΣΔΟΕ και η Ιερά Σύνοδος. Επειδή όμως ο Τζούμας γράφει πολλά και για διάφορα ποσά στην ανάρτησή του και διερωτάται τι έγινε η περιουσία που άφησαν πίσω τους ο Νέας Σμύρνης Αγαθάγγελος, ο Πατρών Νικόδημος και ο Κορίνθου Παντελεήμων του απαντάμε μια και δεν ξέρει ας ρωτήσει για να μάθει τον Πρωτοσύγκελο του τότε Νέας Σμύρνης παπαγιάννη, για τον Πατρών τα ανίψια του και για τον Κορίνθου μια και πέθανε η Λούλα τα ανίψια της.

Ξέχασε όμως να γράψει τον Θεόκλητο Αραβαντινή της Αιτωλοακαρνανίας που και αυτός είχε αγοράσει ολόκληρο όροφο με 700.000 χιλ. δρχ. το 1966 καθώς και τον Λαρίσης Σεραφείμ Ορφανό με 21 ακίνητα, καθώς και τον Πειραιώς Χρυσόστομο Ταβλαδωράκη και αυτός με ολόκληρο όροφο 1 εκ. δρχ. Σημειωτέον δε ότι ο Κορίνθου Παντελεήμων έχει 9 διαμερίσματα που ξεκίνησε να τα αγοράζει από το 1966 που ήτο ακόμη Επίσκοπος Αχαΐας και κόστισαν από τότε 10.000 χιλ. λίρες και 3 εκ. δρχ. Έτσι γράφεται η αλήθεια κ. Τζούμα.

Σε ότι αφορά την υπόθεση Μπεζενίτη που γράφει δεν είναι 200.000 € αλλά είναι 277.330 €. Αφού όμως αυτός πονάει την Εκκλησία και δεν θέλει να διασύρεται και φοβάται μην πνιγεί από τα σκάνδαλα όπως του Βατοπαιδίου όπως γράφει γιατί ως Επικοινωνιολόγος του Χριστόδουλου, δεν του έλεγε να ξεκαθαρίσει την υπόθεση του Αιτωλοακαρνανίας, του Πατρών, του Νέας Σμύρνης και του Κορίνθου; Αλλά βέβαια πως μπορούσε να μιλήσει στον Κορίνθου ο Χριστόδουλος, αφού πήγε στο εξοχικό του στη Λέσβο γονατιστός ικετεύοντάς τον πριν από την Αρχιεπισκοπική εκλογή του 1998 για να τον βοηθήσει με την επιρροή του σε άλλους Αρχιερείς για να ανέβει όπως ανέβηκε στον Αρχιεπισκοπικό Θρόνο.

Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος γνωρίζει πια ευκαιρία θα εκμεταλλευτεί για το καλό της Εκκλησίας και ποια όχι, δεν περιμένει από κάτι κολαούζους σαν τον Τζούμα να του το υποδείξουν. Εξάλλου δεν είναι η ώρα για λαϊκισμούς και ανέξοδα λόγια. Η Εκκλησία δεν χρειάζεται άτομα σαν τον Τζούμα όπου φέρονται ως αλητόβιοι και βρωμούσες, γι’ αυτό ας μην κουράζεται ο Σωτηράκης, διότι ο Αρχιεπίσκοπος δεν ασχολείται μαζί του όπως φαίνεται.

Πιστεύουμε ότι θα ασχοληθεί μαζί του όταν βγάλει το ροζ παντελόνι που φοράει γιατί αυτά που γράφει κατά καιρούς μόνο άνθρωποι με ροζ παντελόνια τα γράφουν. Γι’ αυτό ας μείνει στην μοναξιά του, διότι όλοι αυτοί σύγχρονοι Ηρώδες, θα είναι οι αιώνια ηττημένοι!

Άγραφα 5/12/2012
ΖΑΧΟΣ ΠΑΝΟΥΛΗΣ



Πηγή: Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου