Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Η ΙΕΡΗ ΠΕΟΛΕΙΧΙΑ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ;

Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλούν για σχοινί

Γράμμα από το Ληξούρι: Αναγνώστης Λασκαράτος

Ιερές πεολειχίες

Κύριε Ροΐδη,

Yπάρχουν άνθρωποι ασεξουαλικοί; Ασφαλώς όχι. Οι επίσκοποι απλά μας κοροϊδεύουν. Άνδρες μεγαλομανείς, μαλθακοί και κενόδοξοι, άρπαγες επισκοπών, λάτρεις των φαντασμαγορικών στολών, των μητροπολιτικών μεγάρων, των πολυτελών αυτοκινήτων, του χωρίς κόπο πλουτισμού και της καλοπέρασης δεν είναι δυνατόν να ζουν παρθενική ζωή. Αλλα ακόμη κι αν το έκαναν, αυτό όχι μόνο δεν θα ωφελούσε στο παραμικρό τους ίδιους ή την κοινωνία, αλλά θα οδηγούσε τους νεότερους απ’αυτούς στο ψυχιατρείο ή θα επιβάρυνε κι άλλο τον υστερικό, εγωκεντρικό και κακότροπο χαρακτήρα των περισσότερων. Γύρω από τη νοσηρή ψευτοαρετή της παρθενίας η Ορθοδοξία έχει στησει έναν υποκριτικό χορό και έχει πάρει πολύ αθώο κόσμο στο λαιμό της, ξεκινώντας από τα ορφανά που πέφτουν στα νύχια της ή από αγράμματα και φτωχά χωριατόπουλα, αγόρια και κορίτσια, που στρατολογούνται στα ιερα άντρα της αμαρτίας για να υπηρετούν δουλικά τις πιο ανομολόγητες επιθυμίες των «Γεροντάδων». Όλοι ξέρουν τι κρύβεται πίσω από τα εκκλησιαστικά τείχη, γι’αυτό ακόμα και η κοιμισμένη συνείδηση θρησκόληπτων γονιών ξεσηκώνεται και πολιορκεί τα μοναστήρια όταν τα παιδιά τους φοράνε το σχήμα, ύστερα από πλύση του άδειου εγκέφαλού τους από σατανικούς ρασοφόρους. Το να απαριθμήσει κανείς τα εκατοντάδες ιερά σεξουαλικά σκάνδαλα που σκάνε κάθε τόσο και είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου, δεν θα είχε τώρα σημασία. Όποιος θέλει δεν έχει παρά να αναδράμει σε δημοσιεύματα του Τύπου, ειδικά του 2005, οπότε το πρόσκαιρο σπάσιμο της Ομερτά έφερε στο φως καταιγισμό ιερών σκανδάλων, τα περισσότερα από τα οποία θάφτηκαν χωρίς να δοθούν εξηγήσεις.

Το μυαλό των στερημένων ανθρώπων στριφογυρνάει γύρω από το σεξ, που διωγμένο, από την πόρτα επιστρέφει από το παράθυρο. Ο μοναχός Παπουλάκος, του οποίου την αγιοποίηση προωθεί ο γνωστός πνευματικός καθοδηγητής νέων κ.Μουλατσιώτης, “δεν δίσταζε ο θεομπαίχτης να περιγράφει μπροστά σε γυναίκες, άντρες, παιδιά, με τον πιο ξεγυμνωμένο τρόπο, όλα τα ερωτικά βίτσια“. Αυτό προκύπτει από αναφορά του νομάρχη Μεσσηνίας, ο οποίος τον κατηγορεί για “απεραντολογία των πλέον βαναύσων και ανηκούστων αισχρολογιών, αναπτύξας…τα διάφορα είδη των αισχρών ασελγειών” (Δ.Φωτιάδη “Όθωνας”). O κ.Μεντζελόπουλος φέρεται ως φίλος των Ταγμάτων Εφόδου, τα οποία άλλωστε όπως και όλοι οι μητροπολίτες δεν τα έχει αποδοκιμάσει. Είναι ο πρώτος μητροπολίτης που συναντήθηκε με το Φύρερ της Χρυσής Αυγής, του οποίου η σύζυγος νοικιάζει κτίριο ιδιοκτησίας της σε (τόσο ευκατάστατο;) «Βορειοηπειρώτη», που το λειτουργεί ως ροζ ξενοδοχείο (New dream). Εκεί δεν θίγεται η χριστιανική του ηθική; Οι φυλετικές διακρίσεις και η βία κατά αδύναμων ξένων, συνοδευόμενες μάλιστα από την εκκωφαντική σιωπή της Ιεραρχίας, συνάδουν με την αυστηρά φιλόξενη και κατηγορηματικά αντιρατσιστική ευαγγελική διδασκαλία; Το αδιάψευστο διαδικτυακό ρεπορτάζ είναι εύγλωττο:«Ο Μητροπολίτης Πειραιώς «ψηφίζει»… «Χρυσή Αυγή»…..Κατά την διάρκεια της κουβέντας, υπήρξε και ταύτιση απόψεων, σε μια σειρά από ζητήματα που αφορούν τα εθνικά θέματα, αλλά και τα ζητήματα της εσωτερικής ασφάλειας. Ο Σεραφείμ, που μένει στην Κυψέλη, βιώνει καθημερινά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το κέντρο της Αθήνας, κυρίως από την λαθρομετανάστευση. Ο Μητροπολίτης, δώρισε μια εικόνα την Παναγίας στον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις από το γραφείου του ιεράρχη Πειραιώς» (parapolitika.gr, 21.11.2011).

Είναι σεξολόγος ο δεσπότης του Πειραιά; Όχι δεν είναι. Γιατί απασχολεί το στοματικό σεξ τον διάδοχο του Καλλίνικου, αυτόν που έγινε μητροπολίτης χάρις στον Χριστόδουλο; Τι λόγος του πέφτει; Γιατί ασχολείται με τις ξένες κρεβατοκάμαρες και κάνει το κορόιδο για ποινικά κολάσιμες σεξουαλικές δραστηριότητες ρασοφόρων; Και οι δυο πνευματικοί του «μέντορες», δήθεν δεινοί εχθροί της ομοφυλοφιλίας και οι δυο τους, βρέθηκαν στη δίνη φοβερών κατηγοριών ομοφυλόφιλων σεξουαλικών σκανδάλων, κατηγορούμενοι μάλιστα όχι από άθεους αλλά κυρίως από πιστούς και κληρικούς. Εκεί ο κ.Μεντζελόπουλος δεν είπε κουβέντα. Κουβέντα δεν είπε και όταν απευθύνθηκε σε αυτόν ο γνωστός Αγιορείτης συγγραφέας πατήρ Μιχαήλ Χατζηαντωνίου καταγγέλλοντας και σε αυτόν αισχρότατες ομοφυλοφιλικές και παιδεραστικές πράξεις συγκεκριμένου Αγιορείτη ηγούμενου σε βάρος μοναχών με ψυχολογικά προβλήματα και δυστυχισμένων καλογερόπαιδων.

Ο μοναχός απευθύνθηκε σε δεκάδες επώνυμους κληρικούς, κατέγραψε επώνυμα τα γεγονότα στο διαδίκτυο, ο καταγγελλόμενος κάνει το κορόιδο, παρά το φοβερό διασυρμό του, και ο δεσπότης Πειραιά, που χώνει τη μύτη του παντού, που μπαίνει σε ξένες δικαιοδοσίες (μητρόπολη Καρθαγένης, Αρχιεπισκοπή Βρεττανίας), νουθετόντας με επιστολές τον Καντάφι και τη βασίλισσα της Αγγλίας, οχυρώθηκε για το Άγιο Όρος πίσω από την αναρμοδιότητα. Ο μοναχός είναι καταπέλτης στην ανταπάντησή του (12 Σεπτεμβρίου 2012) στον κ.Μεντζελόπουλο, που επικαλείται τυπικά εκκλησιαστικά κωλύματα, ξεχνώντας πως είναι Έλληνας πολίτης δικαιούμενος να ζητήσει δικαστική εξέταση δυσωδών υποθέσεων: «Σας επαναλαμβάνω την ερώτηση: Εάν επρόκειτο για τον ανηψιό σας, αυτά τα άνοστα και ανάλατα θα του λέγατε; Δεν νομίζω. Και από ποιον τα ζητάτε αυτά; Από έναν ανάπηρο πλέον, από έναν άρρωστο ψυχικά, από έναν απελπισμένο, που έκανε δυο φορές απόπειρα αυτοκτονίας. Απ’ αυτόν ζητάτε να τηρήσει το πρωτόκολλο και να πάει ν’ αντιμετωπίσει τον Πατριάρχη κι όλους όσους δεν θέλουν ν’ ασχοληθούν…..

Ο Χριστόδουλος, ο ευεργέτης σας με τις πολλές δεκάδες διαμαντένιες παντούφλες (το μάθαμε απ’ αυτόν που τις αγόρασε) που σας έκανε επίσκοπο, μού έκανε φάκελο για να με δικάσει, αφού δεν μπορούσε ν’ ανεχθεί κριτική. Αυτός που φώναζε ότι «εμένα κανένας δεν θα μου κλείσει το στόμα», αυτός που έκλεινε όλα τα άλλα στόματα για ν’ ακούγεται μόνο αυτός, αυτός ήθελε να με αποκεφαλίσει. Πώς θα μπορούσε ο διάβολος να διώξει ένα μοναχό που ασκούσε κριτική; Κουρδίζοντας έναν φασίστα Αρχιεπίσκοπο. Τον πρόλαβε όμως ο Γιοσάκης, ο Βαβύλης, το AIDS, ο κολλητός του φίλος Παντελεήμων Αττικής, και τέλειωσε χωρίς να ’χει τη χαρά να με καταδικάσει».

Δεν με πείθει ο λαλίστατος κ.Μεντζελόπουλος ότι πιστεύει κάτι από αυτά που λέει. Επιδιώκει τη δημοσιότητα και μέσω αυτής την χειραγώγηση των αφελών και την άσκηση πνευματικής εξουσίας πάνω τους. Πιστεύει στα σοβαρά ότι η «Χρυσή Αυγή» ανταποκρίνεται στις περί σεξ προϋποθέσεις που θέτει; Γιατί δεν ρωτάει τι απέγινε με τις ανακρίσεις που ανακοίνωσε η Αρχιεπισκοπή εδώ και ένα χρόνο πως τάχα διεξάγει για τις καταγγελίες σε βάρος στενού συνεργάτη κληρικού του κ.Ιερώνυμου που «ψάρευε αγόρια στο Διαδίκτυο» (Στ.Χίος-9.7.2011); Γιατί δεν καταγγέλλει τον ανώνυμο “γνωστό μητροπολίτη” (έτσι αόριστα που δημοσιεύτηκε η είδηση θα μπορούσε να αφορά ακόμη και την Αυτού ασκητικότατη Αγιότητα, αυτό δεν τον ενοχλεί;), που προωθούσε τις ελληνοπακιστανικές σχέσεις με «τρεις Πακιστανούς επιβήτορες» (Olympia, 21.9.2012) και εκβιαζόταν από Έλληνες με φωτογραφίες; Γιατί δεν ζητά την καθαίρεση του προστατευόμενου των δυο τελευταίων αρχιεπισκόπων, δηλαδή του διαβόητου Γιοσάκη, που μεταξύ πολλών άλλων τον κατηγορούσε στη δημοσιευμένη κρυφή, ύποπτης οικειότητας και ελευθεριότητας, επιστολή του (27.8.1998) στον Χριστόδουλο (που ψευδολογούσε ότι δεν τον ήξερε), ως «ανέραστο δράκουλα που τοποθετεί την ηθική στο σλιπάκι» (!!!) Εδώ δεν μπορεί να επικαλεστεί αναρμοδιότητα γιατί ως θιγόμενος από τη δημοσίευση της θρασύτατης επιστολής στην “Απογευματινή”, έχει έννομο συμφέρον.

Κύριε Ροΐδη,

Ο κ.Μεντζελόπουλος πληρώνεται από το Κράτος κι όμως, χωρίς να έχει τέτοια Εξουσία ούτε από το Κράτος ούτε από την Εκκλησία, επεκτείνει τα αναθέματα του Τριώδιου στον πάπα, στους πρωτεργάτες της Διαμαρτύρησης, στούς Μονοφυσίτες, στους Χριστιανούς Μάρτυρες του Ιεχωβά, στους Σιωνιστές, στους Οικουμενιστές και Ισλαμιστές, χωρίς ο κ.Εισαγγελέας να εφαρμόζει τον νόμο (που παράνομα εφαρμόστηκε για βλασφημία του δήθεν θεού Παϊσιου) και προβλέπει ποινές για εξύβριση γνωστών θρησκειών και δογμάτων. Ο κ.Μεντζελόπουλος βρίζει τους ομοφυλόφιλους και καλύπτει με τη σιωπή του τους ομοφυλόφιλους αρχιεπισκόπους, μητροπολίτες, αρχιμανδρίτες και ηγούμενους όπως και τους παιδεραστές πρωτοπρεσβύτερους που δεν καθαιρούνται. Επιτίθεται, αν και κρατικός υπάλληλος, στη βουλευτή της περιφέρειάς του κα Ρεπούση, στην Αριστερά, στους Εβραίους, προκαλεί για το τελευταίο παγκόσμιο σάλο και η Πολιτεία κάνει το κορόιδο. Πόσο βαθιά βρίσκεται ο πάτος του λάκκου της δημόσιας υποκρισίας στον οποίο γκρεμίζεται αυτή η χώρα;

Πηγή: Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου